Σάββατο 30 Ιούνη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
24ωρο
ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του ΑΚ όπως τροποποιήθηκε με το 1250/82 ότι:

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ του Νικολάου και της Καλλιόπης το γένος Βασάλου που γεννήθηκε στη Ν. Αφρική και κατοικεί στην Αρέθουσα Ικαρίας και η ΝΑΤΑΣΑ ΚΛΕΙΤΣΑ του Αλεξάνδρου και της Ευγενίας το γένος Μανώλη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Εύδηλο Ικαρίας πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Αρέθουσα Ικαρίας.

Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Νικολάου και της Αννας, το γένος Φύκαρη που γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στο Ελληνικό Αττικής και η ΠΕΡΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Νικολάου και της Ανθούλας, το γένος Γιαννακογιώργου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Ελληνικό Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Π. Φώκαια Αττικής.

O ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου και της Καλλιόπης, το γένος Πικριδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Καισαριανή Αττικής και η ΖΗΚΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Παναγιώτη και της Αρχοντίας, το γένος Τσέρη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Καισαριανή Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Καισαριανή Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ