Πέμπτη 21 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ACS»: Με επιτυχία δόθηκε η μάχη της χτεσινής απεργίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών «ACS» καθώς συμμετείχε η πλειοψηφία των εργαζομένων. Η εργοδοσία που μέχρι χτες εμφανιζόταν αδιάλλακτη αποδέχθηκε να συζητηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων που αφορούν στη επέκταση της ισχύος της επιχειρησιακής ΣΣΕ και της διασφάλισης των θέσεων εργασίας. Η συνάντηση με το σωματείο για τα θέματα αυτά αναμένεται να γίνει την επόμενη βδομάδα. Χτες στο πλάι των απεργών έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κρυονέρι βρέθηκαν ο Γ. Κομνηνός, από την Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου-Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ και ο Β. Βήτος, από τη συνδικαλιστική παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα» (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ) που δραστηριοποιείται στο Σωματείο Ταχυδρόμων Αθήνας.

«LEROY MERLIN»: Την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας (7-10π.μ.) για αύριο Παρασκευή, αποφάσισαν από κοινού χτες το ΔΣ του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων-Ιδιωτικών Πειραιά και η Σωματειακή Επιτροπή εργαζομένων της επιχείρησης «LEROY MERLIN» στο κατάστημα του Ρέντη, δίνοντας άμεση αγωνιστική απάντηση στην απόλυση εργαζόμενου - μέλους της Σωματειακής Επιτροπής της επιχείρησης.

«ΚΟΥ ΚΟΥ»: Με τη συμπαράσταση εργαζομένων από άλλους κλάδους, συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση παιδικών ειδών και παιχνιδιών «ΚΟΥ ΚΟΥ». Στην απεργιακή τους συγκέντρωση χτες το πρωί, έξω από το κατάστημα της οδού Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλευρό τους βρέθηκαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ενώ καθημερινά βρίσκονται δίπλα τους, οι Σύλλογοι Γυναικών Θεσσαλονίκης (μέλη της ΟΓΕ). Οι εργαζόμενοι, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με απεργία σήμερα Πέμπτη, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ