Παρασκευή 15 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εγκλωβισμένοι στη λογική του «ευρωμονόδρομου»...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ όμως τον ...παλμό του κόσμου αυτοί οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές! Μέγα σκάνδαλο - λέει ο αρχηγός τους στο Ευρωκοινοβούλιο Χ. Σβόμποντα - που ο Μ. Μπαρόζο δεν έχει επισκεφθεί την Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια!

Γιατί αν είχε έρθει πιστεύουν προφανώς ότι θα τον υποδεχόταν ο ελληνικός λαός σαν ευεργέτη, φίλο, ελευθερωτή ή κάτι σχετικό; 'Η μήπως θεωρούν ότι μας εμπνέουν οι ηγετικές του ικανότητες και τα ...οράματά του για «μείωση του ελλείμματος ανταγωνιστικότητας»;

Οπως και να 'χει, πάντως, δεν είχε κανένα λόγο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εγκαταλείψει το γραφείο του στις Βρυξέλλες, όταν εδώ στην Ελλάδα έχει έτσι κι αλλιώς εκπροσώπους!

Μιλάμε φυσικά για τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις που δε φεύγουν ούτε ...πόντο από τις λογικές του «ευρωμονόδρομου». Και όπως όλα δείχνουν έτσι θα συνεχίσουν να κάνουν, όποια εκδοχή τους κι αν μας προκύψει.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ «μέλλον των παιδιών μας» ο Αντώνης Σαμαράς. Οπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα ίδια λέει για να μας αποδείξει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε πολιτικές σκληρής ευρω-λιτότητας.

Το ότι τα παιδιά εκτός από μέλλον έχουν ...και παρόν έχει μπει στον κόπο να του το εξηγήσει κανείς; Και το παρόν προηγείται του μέλλοντος από όσο γνωρίζουμε.

Εχουν κάτι κακές συνήθειες, τα παιδιά πάντα, όπως το να τρώνε, να ντύνονται, να πηγαίνουν σχολείο, να σπουδάζουν, να αθλούνται κι όταν μεγαλώσουν λίγο παραπάνω να θέλουν να βρουν και καμιά δουλειά.

Εκτός κι αν η ...αλλαγή αυτών των συνηθειών περιλαμβάνεται στις «διαρθρωτικές αλλαγές» που όπως μας λέει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να προωθηθούν άμεσα στη χώρα...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ