Τετάρτη 13 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Αντώνης - Πάρις Σώτος

Γιατρός χειρούργος - ορθοπαιδικός, επιμελητής Α' ΕΣΥ, μέλος της τριμελούς επιτροπής της ΕΙΝ Εύβοιας, αναπληρωτής εκπρόσωπος των ιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου Χαλκίδας

«Στηρίζω το ΚΚΕ από τα χρόνια της μαθητικής οργάνωσης ΜΟΔΝΕ στα μεταδικτατορικά χρόνια και μετά μέσα στο Πανεπιστήμιο με την ΠΣΚ!

Πορεύτηκα στη ζωή μου με γνώμονα τις αξίες και τα οράματα της ιδεολογίας του κόμματός μας και τα φωτεινά παραδείγματα της ηρωικής ιστορίας του ταξικού Λαϊκού κινήματος.

Το ΚΚΕ καλεί τον Λαό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει το πρώτο βήμα δίνοντας δύναμη στις ίδιες του τις δυνάμεις, τις δυνάμεις το ΚΚΕ και των ταξικών σωματείων και οργανώσεων!! Ο Λαός πρέπει να ξέρει ότι σε αυτό το ΚΚΕ μπορεί να βασίζεται σίγουρα για να μπορέσει να χτίσει την Λαϊκή εξουσία και την νέα Ελλάδα του σοσιαλισμού και της εργασίας χωρίς εκμεταλλευτές και αφεντικά!

Οργανωμένα, συσπειρωμένα και με ταξικό προσανατολισμό κάνουμε το πρώτο βήμα για να σαλπίσουμε όλοι μαζί την αντεπίθεση των Λαϊκών δυνάμεων της ανατροπής και της ρήξης με τον Ευρωμονόδρομο και την Ευρωλαγνεία, την εξουσία των μονοπωλίων και της ντόπιας πλουτοκρατίας!

Σε αυτή την κατεύθυνση δηλώνω στρατευμένος και απλός μαχητής γιατί σήμερα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει ο Λαός να βγει δυναμωμένος και αυτό θα γίνει μόνο με ψήφο στο ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ