Τρίτη 12 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
B` ΟΜΙΛΟΣ
Την έκπληξη η Δανία

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Euro 2012 είναι γεγονός, με τη Δανία να την πραγματοποιεί επικρατώντας με 1-0 της Ολλανδίας. Σκόρερ ο Κρον-Ντέλι που έβαλε «φωτιά» στον 2ο όμιλο. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μίκαελ Κρον-Ντέλι, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο 24'. Οι «πορτοκαλί» παρουσιάστηκαν ασύνδετοι και κουρασμένοι και τώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Η Γερμανία επικράτησε στον άλλο αγώνα με το ίδιο σκορ 1-0 της Πορτογαλίας χάρη σε γκολ του Μάριο Γκόμεθ στο 72' και μοιράζεται την κορυφή στο B' όμιλο με την Δανία μετά την 1η αγωνιστική.

Η Πορτογαλία κατάφερε να απειλήσει για πρώτη φορά στο 45', αλλά έχασε ευκαιρία με τον Πέπε να πλασάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στη γραμμή τέρματος! Δοκάρι εκ νέου στο 83' είχε η ομάδα της Πορτογαλίας με το Νάνι.

Με 3 βαθμούς πλέον η Γερμανία και η Δανία στο Β' όμιλο μετά την πρώτη αγωνιστική, αντιμετωπίζουν τις Ολλανδία και Πορτογαλία που είναι χωρίς βαθμό και με νίκη σφραγίζουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Βαθμολογία: Δανία 3, Γερμανία 3, Πορτογαλία 0, Ολλανδία 0.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ