Πέμπτη 7 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Αντώνης Κακαράς

Αρχιπλοίαρχος ε.α.

Αν θέλουμε να συντηρήσουμε τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο δικό μας και των παιδιών μας, αν θέλουμε να αγωνιστούμε με σιγουριά προς όφελος του λαού, μη στηρίζουμε Κόμματα που αποβλέπουν σε βουλευτικές έδρες και σε καρέκλες κρατικοδίαιτων μέσα μάλιστα από την άσκηση πολιτικής υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η επιλογή του σχοινιού που θα κρεμαστούμε είναι αυτό που κρύβεται πίσω απ' όσα προσφέρουν οι υποψήφιοι να κυβερνήσουν υπό τις ευλογίες της.

Σύντροφοι, φίλοι, συνοδοιπόροι του ΚΚΕ, είναι λάθος να πιστεύουμε πως μακριά από το ΚΚΕ και υποστηρίζοντας Κόμματα προσκείμενα και υποστηρικτικά της ΕΕ, θα βοηθήσουμε τον τόπο και το λαό μας.

Είναι αφέλεια να ελπίζουμε πως οι θύτες μας, οι άνθρωποι που οργιάζουν με τον ιδρώτα και το αίμα μας, θα συγκινηθούν από τους ομοϊδεάτες τους οπαδούς της ΕΕ.

Νισάφι πια με τις κοροϊδίες, την τρομοκρατία και την εκμετάλλευση της απελπισίας όσων γονατίζουν στις πιέσεις. Μην ξεχνάμε πως χωρίς αγώνες τίποτα δεν κατακτήθηκε μέχρι σήμερα, και τίποτα απ' όσα μας άρπαξαν δεν πρόκειται να επιστραφεί χωρίς αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ