Πέμπτη 7 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Αντώνης Βολικάκης

Γενικός γραμματέας στο επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση «Πλαίσιο Computer»

«Προέρχομαι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ τον οποίο χρόνια στήριζα όπως και την πολιτική του. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει στα εργασιακά, στα μισθολογικά, στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα. Μέσα σε αυτή την πορεία συναντήθηκα στο συνδικαλιστικό κίνημα με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Από την αρχή μου είπαν την αλήθεια, μου είπαν δηλαδή ότι αν δεν κινητοποιηθώ και εγώ και οι συνάδελφοί μου στο χώρο της δουλειάς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι προς όφελός μας. Καλώ όλους τους παλιούς και τίμιους συναγωνιστές μου σε αυτή την εκλογική μάχη να στηρίξουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, να στηρίξουν την ελπίδα, τη δύναμη, που στις 18 του Ιούνη θα είναι πάλι στους δρόμους, στα μετερίζια του αγώνα για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας.

Να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε μαζί με το ΚΚΕ, να βάλουμε όλοι πλάτη για να ματαιώσουμε στην πράξη την αντεργατική λαίλαπα, το αντεργατικό τσουνάμι που έρχεται μετά τις εκλογές. Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να γίνει αυτό και με το λαό οργανωμένο!

Καλώ όλους τους παλιούς συναγωνιστές μου να μείνουν μακριά από τις "αριστερές" αυταπάτες της κυβερνώσας αριστεράς, να ψηφίσουν και να στηρίξουν αποφασιστικά το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ