Πέμπτη 31 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Αρ. Ντινόπουλου

Τον αντικομμουνισμό των αστικών κομμάτων και των μηχανισμών τους τον έχουν ζήσει οι εργαζόμενοι και ο λαός σε διάφορες εκδοχές. Είναι βασικό συστατικό της προπαγάνδας της αστικής τάξης όταν αδυνατούν να στηρίξουν την πολιτική τους.

Ενας από δαύτους είναι και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος. Με χυδαίο ύφος επιτέθηκε στο ΚΚΕ κατά τη διάρκεια προχτεσινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1. Οταν, λοιπόν, στριμώχτηκε από την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, για τα πεπραγμένα της πολιτικής της ΝΔ, που είναι συνυπεύθυνη μαζί με το ΠΑΣΟΚ, για τον όλεθρο που βιώνουν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες, άρχισε η ...«παραζάλη» και η «σκοτοδίνη» και ήρθε το αντικομμουνιστικό παραλήρημα.

Τι είπε ανάμεσα σε άλλα; «Μια αριστερά παρακμιακή. Ολους τους ηγέτες χαφιέδες τους βγάλατε στο τέλος. Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον στέλνατε στις εξορίες, και δεν ξέρω και εγώ πού στη Σοβιετική Ενωση και που δεν τους κατηγορούσατε και για χαφιέδες. Και έρχεστε τώρα να σώσετε την πατρίδα; Θα σώσετε εσείς την πατρίδα; Και μετά τους φέρνατε πίσω, όλους χαφιέδες τους βγάζατε. Διάβασε την ιστορία».

Η βρωμιά και η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Είναι ενδεικτικό τού μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν για το χτύπημα του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ