Τετάρτη 30 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποφυλακίστηκε ο Σεϊσίδης

Αποφυλακίστηκε χτες μετά από 2 χρόνια φυλάκισης ο Σ. Σεϊσίδης. Ο συνήγορός του έκανε λόγο για όλες τις αθωωτικές αποφάσεις των δικαστηρίων και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για «χρόνια κατασυκοφάντηση και κυνήγημα, που τον εξώθησε στη φυγοδικία και στάθηκε αιτία για την παραλίγο θανατηφόρα εμπλοκή του με τον αστυνομικό που του στοίχισε τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σ. Σεισίδης πυροβολήθηκε πισώπλατα από αστυνομικό στα Πετράλωνα, ενώ έτρεχε να ξεφύγει λόγω φυγοδικίας, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του. Βρισκόταν σε φυγοδικία, γιατί μετά τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στην Σόλωνος (2006) στην οποία συνελήφθη ο Γ. Δημητράκης ξεκίνησε ένας κύκλος διαρροών από την Ασφάλεια που είδαν τη δημοσιότητα και τον στοχοποίησαν ως αρχηγό των λεγόμενων «ληστών με τα μαύρα», ενώ είχε επικηρυχθεί από τον τότε υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη για 600.000 ευρώ.

Ακόμα, κατηγορήθηκε και για την κλοπή όπλου από τον φρουρό που φύλαγε το σπίτι του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Ρ. Κεδίκογλου, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού που τον πυροβόλησε πισώπλατα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org