Κυριακή 27 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές σήμερα στο Σύλλογο Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων

Σήμερα πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η), στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα. Οι εκλογές πραγματοποιούνται σε μια κρίσιμη συγκυρία κλιμάκωσης της γενικευμένης επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων, με την άρχουσα τάξη να προσπαθεί να εγκλωβίσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια στις συμπληγάδες της κινδυνολογίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και του εμπορίου ψεύτικης ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργαζόμενοι μηχανικοί έχουν καθήκον, ειδικά σ' αυτές τις κρίσιμες συνθήκες, να απαντήσουν στο πραγματικό ερώτημα: «ανάπτυξη για το λαό ή τους μονοπωλιακούς ομίλους;».

Η πραγματικότητα είναι αποκαλυπτική και ξεσκεπάζει το πραγματικό αντιδραστικό πρόσωπο της ΕΕ ως φύλακα των κερδών και της εξουσίας των μονοπωλίων. Είναι η ώρα οι μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι μηχανικοί να συμβάλουν και με την ψήφο τους στη λαϊκή αντεπίθεση για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης με αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους, απαλλαγμένο από την εξουσία των μονοπωλίων. Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ καλεί όλους τους φίλους της να δώσουν με αποφασιστικότητα και μ' αυτό τον προσανατολισμό και την εκλογική μάχη στον ΠΣΔΜ-Η, να ενισχύσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά της.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. Στην Αθήνα θα γίνει στο κτίριο του ΤΕΕ (οδός Νίκης 4, Σύνταγμα) και στην Περιφέρεια στις ακόλουθες περιοχές: Αγρίνιο, Αλεξ/πολη, Βέροια, Βόλο, Γιάννενα, Δράμα, Εδεσσα, Ηράκλειο, Θεσ/νίκη, Καβάλα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Λιβαδειά, Μυτιλήνη, Ξάνθη, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σέρρες, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά, Χίο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές στα τηλέφωνα 6945296350, 6977911896 και στην ηλ. διεύθυνση http://www.dpk.tee.gr


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ