Σάββατο 26 Μάη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μεταξύ αφεντικών και πολιτικού προσωπικού

Παπαγεωργίου Βασίλης

Περισσεύει, τον τελευταίο καιρό, όπως όλοι βλέπουν, η προβολή του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ, αλλά, προχτές, στη διάρκεια μιας άτυπης ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο υπεύθυνος της Επιτροπής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Μουλόπουλος, άστραψε και βρόντηξε. Κατηγόρησε σε υψηλούς τόνους τα ηλεκτρονικά κυρίως ΜΜΕ, για «διαστρεβλωμένη και συσκοτισμένη παρουσίαση» της πρόσφατης περιοδείας του Αλ. Τσίπρα σε Παρίσι και Βερολίνο και διάφορα άλλα. Και δεν περιορίστηκε μόνο σε καταγγελίες, καθώς εξάγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα σπάσει το κύκλωμα της διαπλοκής στα ΜΜΕ», μέσω του ξεκαθαρίσματος των αδειοδοτήσεων των καναλιών, διευκρινίζοντας ότι «όλα θα γίνουν με όρους αγοράς».

Προφανής η απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του αρκεί μόνο η απλόχερη διάθεση χρόνου και τηλεπαράθυρων. Απαιτεί την ολοκληρωτική υποστήριξη των μεγαλοκαναλαρχών και μεγαλοεκδοτών. Κι όπως έκαναν κι άλλοι πριν απ' αυτόν (π.χ. Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου), θυμήθηκε τη διαπλοκή και απειλεί με ξαναμοίρασμα της τράπουλας. Με όρους αγοράς, βέβαια...

Δεκαετίες τώρα, έτσι γίνονται τα παιγνίδια, μεταξύ των αφεντικών και του πολιτικού προσωπικού τους. Κι όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα, γίνονται στις πλάτες των εργαζομένων και σε βάρος του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ