Σάββατο 26 Μάη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ
Καθοριστική στροφή

Στην πλέον καθοριστική του στροφή φθάνει την Κυριακή η σειρά των φετινών τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1, αφού από το τρίτο ραντεβού των αιωνίων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (19.00 ΝΕΤ) θα καθοριστούν οι ισορροπίες για τη συνέχεια. Με τους δυο αντιπάλους να είναι στο 1-1 νίκες πλέον το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού αποκτά τη δική του βαρύτητα.

Μετά την ήττα τους στο ΟΑΚΑ οι «ερυθρόλευκοι» με όπλο την έδρα τους είναι αποφασισμένοι να πάρουν ρεβάνς και να βρεθούν μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά το αποτέλεσμα της Πέμπτης το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να γυρίσει στο παιχνίδι από το -16 και να το χάσει τελικά στις λεπτομέρειες μετρίασε την απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία. Μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στον αγώνα είναι αυτό που προέχει για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε τα εύκολα - δύσκολα αφού προηγήθηκε ακόμα και 16 πόντους αλλά στο τέλος να ...καρδιοχτύπησε μέχρι να πάρει τη νίκη, ωστόσο για τους «πράσινους» το γεγονός ότι ισοφάρισαν τις νίκες και απέφυγαν τα χειρότερα είναι αυτό που μετράει. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρά το δύσκολο της αποστολής πιστεύει ότι οι παίκτες του μπορούν να φύγουν νικητές από το ΣΕΦ. Αλλωστε, για να στεφθεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός αυτό πρέπει να γίνει είτε τώρα είτε η σειρά πάει σε 5ο παιχνίδι. Για το Σέρβο τεχνικό οι παίκτες του πρέπει να αποφύγουν τα μεγάλα διαστήματα χαλάρωσης που έδειξαν και στο παιχνίδι της 5ης και τους δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ