Παρασκευή 25 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Παρατάσεις και στις ενδοσχολικές εξετάσεις

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε παρατάσεις για τις ενδοσχολικές εξετάσεις σε Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ, λόγω εκλογών. Στα σχολεία εστάλησαν οι εγκύκλιοι για την παράταση των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, οι οποίες για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 21 Ιούνη, ενώ οι σχετικές επαναληπτικές εξετάσεις θα τελειώσουν μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιούνη.

Μέχρι τις 21 Ιούνη παρατείνονται και οι προαγωγικές εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ. Οι απολυτήριες και πτυχιακές των μαθητών της Γ' τάξης των ημερησίων ΕΠΑΛ και της Δ' τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ παρατείνονται μέχρι και την Τρίτη 26 Ιούνη. Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης ημερησίων και της Δ' τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012.

Τελευταία μέρα για τα Δημοτικά σχολεία (οπότε θα απονεμηθούν οι τίτλοι προόδου των μαθητών και το απολυτήριο της έκτης τάξης) θα είναι η 14η Ιούνη.

Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο έχει ανακοινώσει για τις επαναληπτικές εξετάσεις των πανελλαδικών ότι θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20 Ιούνη και τα ειδικά μαθήματα ότι θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24 Ιούνη. Τα ειδικά μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 15 Ιούνη με τα Αγγλικά, στις 12 το μεσημέρι. Επόμενο ειδικό μάθημα θα είναι η Αρμονία, την Τρίτη 19 Ιούνη.

Τη Δευτέρα 18 Ιούνη, μια μέρα μετά τις εκλογές, θα γίνει εξέταση μαθημάτων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων (στις 5 το απόγευμα).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ