Τρίτη 22 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φυλλορροεί το κόμμα του Καρατζαφέρη

Με δηλώσεις εναντίον του Α. Σαμαρά, αντέδρασε και χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, μετά το «φυλλορρόημα» στελεχών του κόμματός του, με προορισμό την ΝΔ, που μεσολάβησε το Σαββατοκύριακο. Εξερχόμενος από τη συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, ο Γ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο Α. Σαμαράς «δεν αλλάζει μυαλά και πως η Ελλάδα θέλει πατριώτες και όχι το DNA των προδοτών».

Το περασμένο Σάββατο, υπήρξε ένταση στην κοινή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας και της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ., αφού συζητήθηκε το θέμα της αυτόνομης καθόδου του κόμματος στις εκλογές. Με την επίσημη θέση του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο διαφοροποιήθηκε ο πρώην βουλευτής Αθ. Πλεύρης, σημειώνοντας ότι αναμένει πρωτοβουλία από την πλευρά της ΝΔ, προκειμένου να είναι υποψήφιος στους συνδυασμούς της.

Δήλωση διαφοροποίησης υπήρξε παράλληλα από τον πρώην βουλευτή Κ. Βελόπουλο καθώς και από τον Κ. Κιλτίδη, για τους οποίους φημολογείται ότι επίσης βρίσκονται σε διαδικασία επαφών με την ΝΔ. Πάντως, επισήμως ο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την αυτόνομη κάθοδό του, κατηγορώντας τον Α. Σαμαρά για προσπάθειες υπόγειου προσεταιρισμού στελεχών του κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ