Τετάρτη 16 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΔΟΕΑΠ
Εκοψε επιδόματα χρονίως πασχόντων

Σε προπομπό νέων περικοπών παροχών σε χρονίως πάσχοντες, όπως όσοι έχουν σκλήρυνση κατά πλάκας, μετατρέπεται η - εκλεγμένη και εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ ταυτόχρονα - διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ.

Οι χρονίως πάσχοντες, που δεν είναι περισσότεροι από 20, έπαιρναν ένα επίδομα των 300 ευρώ. Τελευταία, ενημερώθηκαν απ' την τράπεζα, που έχουν το λογαριασμό τους, για τη διακοπή του επιδόματος. Κάποιοι από αυτούς επικοινώνησαν με τη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και έλαβαν την εξήγηση ότι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως, διότι οι υπάλληλοι δεν επαρκούν. Επίσης, η Διοίκηση υποστήριξε ότι η καταβολή του επιδόματος διακόπηκε προσωρινά, για να εξεταστεί το θέμα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Το θέμα, δηλαδή, που θα εξεταστεί είναι αν η διακοπή του βοηθήματος θα είναι οριστική, όπως συνέβη με πολλά άλλα.

Χρονίως πάσχοντες έπαιρναν τηλεφωνήματα από υπαλλήλους του ΕΔΟΕΑΠ, που τους έλεγαν ότι η καταβολή του βοηθήματος θα καθυστερήσει λίγες μέρες, ενώ μέλη της Διοίκησης έκαναν τηλεφωνικές ...εξετάσεις για τη φύση της ασθένειας, για την οποία μπορούν να αποφανθούν μόνο γιατροί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ