Κυριακή 13 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΕΡΓΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ
Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός δε θα περάσει

Κορυφώνονται οι εκβιασμοί και οι απειλές της εργοδοσίας του Μάνεση, ο οποίος επιδιώκει πλέον ανοιχτά και μετά από κοντά 200 μέρες απεργίας να κάμψει τους περήφανους χαλυβουργούς και τον ηρωικό τους αγώνα, δημιουργώντας απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Την περασμένη Παρασκευή, η διοίκηση της εταιρείας διαμήνυσε ότι τη Δευτέρα το πρωί, θα τοποθετηθούν οι κάρτες ωραρίου και με την παρουσία και ανώτερων διευθυντικών στελεχών και νομικών συμβούλων της επιχείρησης θα «ανακοινώσουν» σε όποιον εργαζόμενο «θέλει» να μπει να εργαστεί!!! Την ίδια στιγμή, η εργοδοσία επιμένει στις 119 απολύσεις, καθώς γι' αυτούς βέβαια δεν υφίσταται το δικαίωμα στην εργασία.

Απέναντι στη νέα πρόκληση, οι χαλυβουργοί με σθένος και αποφασιστικότητα απάντησαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε κανέναν να σπάσει την απεργία τους και ότι στο εργοστάσιο θα επιστρέψουν μόνο όλοι μαζί, χωρίς να αφήσουν κανέναν απολυμένο στην τύχη του. Ετσι, αύριο το πρωί μπροστά στην πύλη της «Χαλυβουργίας», οι χαλυβουργοί δεμένοι σαν ατσάλι, όλοι μαζί, όπως κάνουν 200 μέρες τώρα, θα δώσουν και πάλι τη μάχη περιφρουρώντας την απεργία τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ