Παρασκευή 11 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διαγκωνισμοί στη σοσιαλδημοκρατία

Μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο Ευ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «επικίνδυνες και τυχοδιωκτικές τις αντιλήψεις περί καταγγελίας της σύμβασης» που διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπονόησε ότι καταφεύγει σε διγλωσσία, επειδή στην προχτεσινή τους συνάντηση του αποκάλυψε ότι «η διαγραφή του χρέους δεν θα είναι μονομερής», προσθέτοντας ότι τη συγκεκριμένη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν την λέει στον κόσμο».

Ο ίδιος απείλησε το λαό με φτώχεια και με μη καταβολή μισθών και συντάξεων, αν δεν γονατίσει μπροστά στα νέα σκληρά μέτρα του μνημονίου. Στο πλαίσιο των αναδιατάξεων που γίνονται στο αστικό σύστημα, ο Ευ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «φλερτάρει με τις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας», επιβεβαιώνοντας ότι ο καυγάς των δυο κομμάτων γίνεται για το ποιος θα έχει την πρωτοκαθεδρία στο συγκεκριμένο χώρο για να χειραγωγήσει τα λαϊκά στρώματα.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει «σε αναγέννηση της παράταξης, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς βαρίδια του παρελθόντος και χωρίς ταμπού», προκειμένου να υπηρετήσει πιο αποτελεσματικά την αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ