Πέμπτη 10 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΘΕΑ «ΣΤΡΟΦΗ»
Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής

Για πρώτη φορά το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα για έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών και ο Σύλλογος Οικογένειας, διοργανώνουν μια μεγάλη νεανική συναυλία «για να γιορτάσουμε τη χαρά της Ζωής, μιας Ζωής ελεύθερης από ουσίες και εξαρτήσεις».

Στις 7 Ιουνίου στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολης» (Πειραιώς 100, Γκάζι), το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ανεβάζει στη μουσική σκηνή τους Φοίβο Δεληβοριά, Νατάσσα Μποφίλιου, Στάθη Δρογώση, Μαριέττα Φαφούτη, Ματούλα Ζαμάνη, με τους AngryBirds. Μαζί τους ο Tareq, σε live djset, ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα της γιορτής θα δώσει το μουσικό συγκρότημα της Στροφής.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους. Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στα καταστήματα PUBLIC και στο Viva.gr ή στο 13855. Τιμές προπώλησης: 15 ευρώ, γενική είσοδος 18 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5.30μμ.

  • Η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη θα φιλοξενηθεί στις 13 Μάη, στις 13:00, στην εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ», στους 103,7 του Β' Προγράμματος της ΕΡΤ. Η ηθοποιός θα μιλήσει για μια ολόκληρη ώρα με τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ