Δευτέρα 7 Μάη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
Ερχεται θύελλα, το ΚΚΕ θα είναι εδώ!

Η δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος

Η Αλέκα Παπαρήγα ψήφισε χτες σε εκλογικό κέντρο της Πετρούπολης
Η Αλέκα Παπαρήγα ψήφισε χτες σε εκλογικό κέντρο της Πετρούπολης
Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης ψήφισε χτες το πρωί η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου δεκάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος την υποδέχτηκαν θερμά. Αμέσως μετά, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε:

«Νιώθουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να θυμίσουμε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται νέα θύελλα τον Ιούνιο και τους επόμενους μήνες, πολύ χειρότερη από αυτή που γνωρίσαμε με την πολιτική "υπάρχουν λεφτά για το λαό ή δεν υπάρχουν λεφτά για το λαό". Οι καινούριες παγίδες βρίσκονται στις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων που λένε: Υπάρχουν καλοί διαπραγματευτές για την ΕΕ και τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ, υπάρχουν καλές διαπραγματεύσεις. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν υπάρχει. Είναι μία μεγάλη παγίδα, όπως παγίδα είναι αυτά που λένε όλα τα κόμματα "εγγυόμαστε τους μισθούς και τις συντάξεις".

Το ΚΚΕ απευθύνεται στον ελληνικό λαό με μία θέση: Με σένα στη μάχη, με το ΚΚΕ ισχυρό, υπάρχει ελπίδα. Δεν πρέπει να είσαι εφησυχασμένος τις επόμενες μέρες, δεν πρέπει να φθάσεις στο σημείο να γκρεμιστείς στα βράχια από τα διλήμματα και τις μεγάλες αυταπάτες. Εμείς θα είμαστε εδώ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ