Παρασκευή 4 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Το ΚΚΕ είναι η μόνη φερέγγυα δύναμη

«Λάβετε τα μέτρα σας, έρχονται νέα χειρότερα μέτρα. Μην έχετε αυταπάτες ότι με μια άλλη κυβέρνηση, "κεντροδεξιά", "κεντροαριστερή", μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας». Με αυτά τα λόγια η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιά, στην περιοδεία που πραγματοποίησε χτες στο γκαράζ του Δήμου Πειραιά, κάλεσε τους εργαζόμενους να απεγκλωβιστούν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αλλά και να μη σκορπίσουν την ψήφο τους στα κόμματα εκείνα που είναι πιστά στον ευρωμονόδρομο και «με την ψήφο σας να στηρίξετε το ΚΚΕ, τη μόνη φερέγγυα δύναμη για την οργάνωση της πάλης του, για να οργανώσει την αντεπίθεση στη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται, αλλά ακόμα και για να αποσπάσει κατακτήσεις» μέχρι ο ίδιος ο λαός να πάρει την εξουσία.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το τι θα περιέχουν τα νέα μέτρα και κυρίως για το αν θα έχουν αύριο δουλειά, αν θα βρουν ποτέ δουλειά τα παιδιά τους και αν με τις νέες μειώσεις μισθών θα μπορούν πλέον να ζουν τις οικογένειές τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ ήταν πάντα κοντά τους, στα προβλήματά τους, στις κινητοποιήσεις τους και δεν τους θυμούνται, όπως οι άλλοι, προεκλογικά και μόνο.

«Είτε κεντροαριστερή, είτε κεντροδεξιά κυβέρνηση σχηματισθεί μετά τις εκλογές, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή με πρόγραμμα καθορισμένο και στα σημεία για 30 και πάνω χρόνια» τόνισε η Ελπίδα Παντελάκη. Γι' αυτό, «η επόμενη μέρα δεν πρέπει να βρει τους εργαζόμενους απροετοίμαστους. Η εκτίναξη του ποσοστού του ΚΚΕ θα σοκάρει, θα φοβίσει την αστική τάξη και όλα τα επιτελεία της. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που δημιουργεί προϋποθέσεις ώστε να αναχαιτιστεί η επίθεση και να ανατραπεί αυτή η αντιλαϊκή πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ