Πέμπτη 3 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

«Χειραφέτηση! Οχι στα διλήμματα και τις νέες αυταπάτες - Ισχυρό ΚΚΕ»! Το μήνυμα καθαρό, παραλήπτης ο λαός, φορείς του οι χιλιάδες που κατέκλυσαν χτες βράδυ το Πεδίον του Αρεως, μετατρέποντας την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ σε συγκλονιστική διαδήλωση - δήλωση δέσμευσης ότι με αυταπάρνηση θα συνεχίσουν ως την τελευταία στιγμή τη μάχη για να αναδειχτεί απ' αυτές τις εκλογές όσο πιο ισχυρό το ΚΚΕ, όσο πιο ισχυρός ο ίδιος ο λαός.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, κατά κύματα οι προσυγκεντρώσεις, με τα κόκκινα λάβαρα υψωμένα στον Αττικό ουρανό, ξεχύνονται και πλημμυρίζουν το Πεδίον του Αρεως, που για μια ακόμα φορά υποδέχεται μια μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό λαοθάλασσα. Τα συνθήματα «βροχή»: «Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες», «Καμία θυσία για την πλουτοκρατία - Μέτωπο λαέ για την εξουσία». Το κάλεσμα καθαρό: «Ισχυρό ΚΚΕ - Αντεπίθεση λαέ»! Απαντες παρόντες στο προσκλητήριο. Και μετά, ξανά όπως και πριν, ως την ώρα που θα κλείνουν οι κάλπες, όλοι μαζί στη μάχη του ψηφοδελτίου, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, να φτάσει παντού η φωνή, οι θέσεις, οι προτάσεις του ΚΚΕ. Εκεί όπου ζει και εργάζεται η φτωχολογιά. Εκεί όπου αγκομαχά κάθε άνθρωπος του μόχθου.

Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός λαός, ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση! Αυτό το πρόταγμα της συγκέντρωσης. Αυτό το ζητούμενο της εκλογικής μάχης. Η κάλπη θα κρίνει αν τη Δευτέρα το στρατόπεδο της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων θα είναι ετοιμοπόλεμο. Για έναν πόλεμο που δε θα σταματήσει αν δεν κερδηθεί. Η «συνάντηση» στο Πεδίον του Αρεως τελείωσε γύρω στις 9 χτες βράδυ, με τους νέους της ΚΝΕ να ραίνουν απ' την εξέδρα τους συγκεντρωμένους με κόκκινα γαρύφαλλα. Η μάχη για τη συνάντησή μας με το λαό στην κάλπη και στους αγώνες συνεχίζεται. Η συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως, οι συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα γίνονται ήδη η «μαγιά» για τη συγκέντρωση δυνάμεων που θα πυκνώσουν τις γραμμές της ταξικής πάλης, τραβώντας ως το τέλος, ως τη νίκη του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ