Πέμπτη 3 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
Μάθε ΤΩΡΑ πού ψηφίζεις

Φροντίζουμε όλοι για την έγκαιρη μετακίνησή μας, για να μη χαθεί ούτε μια ψήφος από το ΚΚΕ

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ συμβάλλει στην αποφασιστική ενίσχυσή του, μεταγγίζεται στο κίνημα και στην πάλη για τη νίκη του λαού

Icon

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ συμβάλλει στην αποφασιστική ενίσχυσή του, μεταγγίζεται στο κίνημα και στην πάλη για τη νίκη του λαού
Τρεις μέρες απέμειναν μέχρι τις βουλευτικές εκλογές και όσοι ψηφοφόροι δεν έχουν μάθει ακόμα πού ψηφίζουν πρέπει να αναζητήσουν το εκλογικό τμήμα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ακόμα, πρέπει να εξασφαλίσουν την έγκαιρη μετακίνησή τους. Κάθε ψήφος συμβάλλει στην αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν: Οσοι εκλογείς, στις τοπικές εκλογές (δημοτικές και περιφερειακές) είχαν ζητήσει μεταδημότευση για να μπορούν να είναι υποψήφιοι σε δήμο διαφορετικό απ' αυτόν, στα δημοτολόγια του οποίου ήταν γραμμένοι, να ελέγξουν έγκαιρα σε ποιου δήμου τους εκλογικούς καταλόγους φέρονται ΤΩΡΑ γραμμένοι και σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ψηφίσουν. Για πληροφορίες και βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210.33.02.411 και 210.33.01.106.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, μέσα από την ιστοσελίδα «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ» (http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm) υπάρχει ενημέρωση για τα εκλογικά τμήματα που ψηφίζει ο καθένας.

Σε αυτές τις εκλογές δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλοι οι πολίτες Ελληνες και Ελληνίδες που συμπλήρωσαν το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, δηλαδή, όλοι όσοι γεννήθηκαν από 1/1/1994 - 31/12/1994.

Για τους ετεροδημότες

Για τυχόν βοήθεια και πληροφόρηση, οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται στην Επιτροπή Ετεροδημοτών του ΚΚΕ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, Ομόνοια, γραφεία ΚΟ Αττικής), αλλά και στα τηλέφωνα: 210.3302.411 και 210.3301.106. Σημειώνεται ότι έναντι συμβολικής τιμής θα δρομολογηθούν πούλμαν από την Αθήνα για Γιάννενα - Ηγουμενίτσα, για Θεσσαλονίκη και για Λευκάδα. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 9 π.μ. του Σαββάτου από το Μεταξουργείο. Επίσης πούλμαν θα δρομολογηθεί στις 8 π.μ. του Σαββάτου από Θεσσαλονίκη για Αθήνα (τηλέφωνο επικοινωνίας 2310.280.243). Η επιστροφή θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 7 του Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ