Πέμπτη 3 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
«Κάνε το άλμα, ψήφισε ΚΚΕ»

Στην ΕΡΤ περιόδευσαν χτες η Λιάνα Κανέλλη και ο Γιώργος Φιλιππάκης

Κάλεσμα να ενισχύσουν στις εκλογές στις 6 Μάη με την ψήφο τους το ΚΚΕ, ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών να βρίσκεται ο λαός και η εργατική τάξη σε καλύτερη θέση ισχύος για να παλέψουν και να αποτρέψουν τα χειρότερα που έρχονται, απηύθυναν προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ η Λιάνα Κανέλλη και ο Γιώργος Φιλιππάκης, υποψήφιοι βουλευτές της ΚΚΕ στην Α' Αθήνας κατά τη χτεσινή τους περιοδεία στο Ραδιομέγαρο.

Εκδηλη ήταν η ανησυχία των εργαζομένων τόσο για το τι θα γίνει την επομένη μέρα των εκλογών όσο και για τα νέα μέτρα που έρχονται και θίγουν τους μισθούς και τις συντάξεις, το δικαίωμα στην Υγεία, στην Παιδεία, στη ζωή.

Η Λ. Κανέλλη κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν το άλμα και να ψηφίσουν το ΚΚΕ. «Να είστε σίγουροι ότι εμείς την επόμενη μέρα θα είμαστε από κάτω ως δίχτυ ασφαλείας», είπε προς τους εργαζόμενους η Λ. Κανέλλη, τονίζοντας τη δέσμευση του ΚΚΕ ότι θα μείνει ανυποχώρητο και θα δίνει πάντα δυναμικό και μαχητικό «παρών» στους αγώνες. Αφού αναφέρθηκε στην καπιταλιστική κρίση του κεφαλαίου, που δεν ήρθε ξαφνικά και για την οποία το ΚΚΕ είχε έγκαιρα προειδοποιήσει το λαό για τα αποτελέσματά της στα δικαιώματα των εργαζομένων, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή που «είμαστε σε πόλεμο», οι αγώνες που έρχονται θα είναι συνεχείς και διαρκείας. «Σας καλούμε σε έναν μακρύ και συνεχή αγώνα για να μείνουν και τα τελευταία δικαιώματά μας στη θέση τους. Σας καλούμε, όμως, και στο μεγαλύτερο αγώνα και πιο επίπονο, για να πάρουμε πίσω και όσα δικαιώματα μας έχουν καταργήσει. Για να αποκτήσει η ζωή μας αξία και να μην αποτελούμε απλά ένα "εργασιακό κόστος"», είπε.

Να τολμήσουν και να κάνουν ένα βήμα μπροστά, ενισχύοντας το ΚΚΕ κάλεσε με τη σειρά του και ο Γ. Φιλιππάκης, τονίζοντας ότι οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες θα συνεχίσουν να είναι εδώ στους αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ