Τετάρτη 2 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1
Επικίνδυνη... παρωδία

Σε μια επικίνδυνη παρωδία - που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη στυγνή πραγματικότητα σε έναν αθλητισμό όπου τα συμφέροντα είναι το κυρίαρχο ζήτημα και για να επιτευχθούν χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα με πρωτεύον το χρήσιμο φανατισμό - εξελίχθηκε ο τελευταίος τελικός της Α1 ανδρών μεταξύ Ηρακλή - Φοίνικα Σύρου στη Μίκρα όπου επρόκειτο να κρίνει το φετινό τίτλο. Ο αγώνας δεν άρχισε ποτέ με αιτία το γεγονός ότι στο γήπεδο βρίσκονταν υπεράριθμοι φίλοι των γηπεδούχων (κάποιοι εξ αυτών πριν την έναρξη έκαναν ρίψη αντικειμένων και κροτίδων).

Μάλιστα αίσθηση κάνει το γεγονός ότι ακόμα και όταν ο διαιτητής Καραμπέτσος ζήτησε τη μείωση των οπαδών από τους υπεύθυνους του «γηραιού» (με το σκεπτικό να μην κλείνουν οι έξοδοι κινδύνου, αλλά και να μη βρίσκονται όρθιοι δίπλα στις γραμμές) όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά αυξήθηκαν κιόλας (σύμφωνα τα όσα δήλωσε ο διαιτητής).

Πλέον τα πράγματα είναι στον αέρα αφού μετά από παρέμβαση του γγΑ, Πάνου Μπιτσαξή, και σε συνεννόηση με την ΕΣΑΠ, κατόπιν και σχετικής ενημέρωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε η μετάθεση του 5ου τελικού για μετά τις βουλευτικές εκλογές. Κάτι που όμως επέφερε αντιδράσεις από τον Φοίνικα Σύρου, καθώς θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον καλύτερο παίκτη του, τον Τόμισλαβ Ντόκιτς, που ενσωματώθηκε στην Εθνική Σερβίας.

Η διοίκηση του Φοίνικα εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση στην οποία, αφού κάνει λόγο για κανόνες... ζούγκλας, εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και εμμέσως ανακοινώνει την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό της «Μίκρας», εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ