Σάββατο 28 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΠΑΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Για να ανοίξει ο δρόμος της λαϊκής αντεπίθεσης

«Και μόνο για τον εκβιασμό που δέχονται σήμερα οι εργαζόμενοι αξίζει να τρομοκρατήσουν τους εκμεταλλευτές τους και στην κάλπη. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και όλες οι παραφυάδες τους δεν έχουν προσυμφωνήσει μόνο σε νέες θυσίες, θέλουν το λαό και υποταγμένο, με σκυμμένο το κεφάλι. Πρέπει να πάρουν απάντηση. Πρέπει να δοθεί μήνυμα. Την άλλη μέρα των εκλογών δε θα υπάρχει μόνο κυβέρνηση αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα ισχυρό κίνημα αγώνα, ασυμβίβαστο και ανυποχώρητο», σημείωσε ο Παύλος Φαρμάκης, υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΚΚΕ, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε στα χωριά Ροδολίβος, Πρώτη, Κορμίστα και Ηλιοκώμη.

Κάλεσε τους φτωχούς αγρότες, τον εργαζόμενο λαό, να προσέλθουν στην κάλπη με όπλο την πείρα τους και με το βλέμμα στην επόμενη μέρα. Να συμβάλουν στο άνοιγμα του δύσκολου αλλά ελπιδοφόρου δρόμου της λαϊκής αντεπίθεσης. Να ψηφίσουν αλλά και να συστρατευθούν αγωνιστικά με το ΚΚΕ χωρίς δεσμεύσεις για ιδεολογική προσχώρηση. Να πάρουν επιτέλους την τύχη τους στα χέρια τους.

«Μην πισωγυρίσετε, μην υποκύψετε στα διλήμματα, στην τρομοκρατία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ» είπε. «Μην υποκύψετε, γιατί ένα πράγμα που πρέπει να βγάλει η κάλπη είναι εντελώς το αντίθετο. Τρομοκρατημένοι πρέπει να είναι οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι, οι μεγαλοεξαγωγείς, οι εφοπλιστές. Τρομοκρατημένη στην Ελλάδα πρέπει να είναι η άρχουσα τάξη, η Κομισιόν, η τρόικα, το ΔΝΤ. Μην πισωγυρίσετε, μην τους πιστεύετε. Το αντίθετο. Τρομοκρατήστε τους. Οι εκλογές στις 6 του Μάη είναι μια μάχη που δεν πρέπει να πάει χαμένη για το λαό. Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός λαός. Αυτό πρέπει να είναι το νέο στοιχείο που θα βγάλει η κάλπη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ