Παρασκευή 27 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΟΣ
«Τρομοκρατήστε τους εσείς με κόκκινη ψήφο»

«Τρομοκρατήστε τους εσείς και μία είναι η απάντηση: Κόκκινη ψήφος στην κάλπη», τόνισε χτες ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στη Β' Αθήνας, μιλώντας στην πλατεία του Μενιδίου. Τη συγκέντρωση που οργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαρνών άνοιξε με χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής στην Αττική Βασίλης Τοπαλλιανίδης.

Ο Γ. Πέρρος υπογράμμισε ότι οι κομμουνιστές δεν πρόκειται να κουραστούν στην οργάνωση της πάλης ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων, πριν και μετά τις εκλογές, και μεταξύ άλλων απάντησε σε τρομοκρατικά διλήμματα που βάζουν στο λαό οι κυρίαρχες δυνάμεις. Σημείωσε ότι το χάος το φέρνουν η αναρχία στην παραγωγή, η εκμετάλλευση, η πείνα, η φτώχεια, οι μισθοί των 200 και 400 ευρώ. Το μεγαλύτερο χάος θα το φέρουν τα νέα μέτρα.

Κάλεσε τους εργαζόμενους σε κάθε τρομοκρατικό δίλημμα μπροστά στις εκλογές να απαντήσουν με ψήφο στο ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση από την καπιταλιστική εκμετάλλευση, την αποδέσμευση από την ΕΕ, τη διαγραφή του χρέους με την εργατική, λαϊκή εξουσία. «Ούτε παντοδύναμοι είναι, ούτε ανίκητοι», είπε ο Γ. Πέρρος, και επισήμανε ένα ακόμα τρομοκρατικό δίλημμα: «Λένε ότι αν δε βγει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δε θα δοθούν τα χρήματα, η δόση από τους δανειστές. Αυτό που δε λένε είναι ότι τα χρήματα δε θα πάνε στο λαό, στους εργαζόμενους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στα «έργα και τις ημέρες» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και στα πεπραγμένα των διαφόρων αναχωμάτων. Υπογράμμισε ότι «οι παντιέρες του κάθε κόμματος δεν είναι απόδειξη για την πολιτική του. Στην πράξη αποδεικνύεται ποια θέση παίρνουν στο δίλημμα με το λαό ή με τα μονοπώλια». Ανέλυσε γιατί είναι πλαστή η διαχωριστική γραμμή μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων, τονίζοντας ότι η αλλαγή και το νέο θα έρθουν από την ενίσχυση του ΚΚΕ που οργανώνει την πάλη ενάντια στα μονοπώλια, για την ανατροπή τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ