Πέμπτη 26 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ
ΚΚΕ ισχυρό, μόνη ελπίδα για το λαό

Με το σύνθημα «ΚΚΕ ισχυρό αντεπίθεση λαέ» υποδέχτηκε, χτες το βράδυ, πλήθος εργατόκοσμου και ανθρώπων των λαϊκών συνοικιών του Χαϊδαρίου τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β' Αθήνας στην προεκλογική συγκέντρωση που έγινε στο Παλατάκι.

Η πλατεία της περιοχής γέμισε από ανθρώπους κάθε ηλικίας, τους οποίους ο Χρ. Κατσώτης κάλεσε να μην αφήσουν «ούτε ώρα χαμένη, όλοι και όλες στη μάχη της ψήφου. Για ΚΚΕ ισχυρό, τη μόνη ελπίδα για το λαό, για δυνατό λαό». Οπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, «οι εκλογές της 6ης Μάη για το λαό, την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα μπορούν να αποτελέσουν ένα θετικό βήμα ενάντια στην επίθεση που δέχονται. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν με την ψήφο τους ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ. Μόνο έτσι θα κατευθυνθεί η πάλη της εργατικής τάξης, του λαού στην κατάκτηση της εργατικής - λαϊκής εξουσίας. Το ΚΚΕ δε λέει ψέματα για να πάρει την ψήφο του λαού. Μετά τις εκλογές με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός θα μπορεί να αντιμετωπίσει από καλύτερη θέση τη νέα θύελλα που έρχεται. Γι' αυτό ακριβώς έχει μεγάλη σημασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να καταποντιστούν. Εχει σημασία όσοι πουλάνε παραμύθια περί "αντιμνημονιακής κυβέρνησης" να μη γελάσουν το λαό. Τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα δε θέλουν να συγκρουστούν με την πλουτοκρατία».

Αναφερόμενος στη συνέχεια γιατί πρέπει να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ τόνισε: «Μόνο το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι οι εργαζόμενοι μπορεί να ζήσουν δίχως τους εκμεταλλευτές τους, ενώ η πλουτοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει στιγμή δίχως τους εργαζόμενους. Δε σκορπίζει αυταπάτες ότι ο καπιταλισμός μπορεί να γίνει ανθρώπινος, ότι αυτό το πολιτικό σύστημα είναι δυνατόν να γίνει φιλολαϊκό. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει στόχο την αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος. Ο δρόμος που προτείνει στο λαό το ΚΚΕ έχει θυσίες, αλλά είναι λιγότερες απ' αυτές που υποφέρει και μπορεί οργανωμένος ο λαός να τις αντιμετωπίσει».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ