Πέμπτη 26 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Η δύναμη του ΚΚΕ σηματοδοτεί την επόμενη μέρα

Απλήρωτες εφημερίες, έλλειψη αναγκαίων υλικών, πετσόκομμα μισθών και επιδομάτων, έλλειψη προσωπικού, εντατικοποίηση εργασίας, χαράτσια για τους ασθενείς, ολοένα και μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών Υγείας για τις οποίες οι εργαζόμενοι έχουν ήδη προπληρώσει και τώρα ξαναβάζουν το χέρι στην τσέπη. «Το Τζάνειο, όπως και όλα τα νοσοκομεία, είναι η εικόνα του καπιταλισμού», τόνισε ένας γιατρός κατά τη χτεσινή περιοδεία της Ελπίδας Παντελάκη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιας βουλευτή Πειραιά στο νοσοκομείο. Μια κατάσταση που έχει προκαλέσει την οργή των εργαζομένων βλέποντας πως έχει υποθηκευτεί το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση αλλά και στα χειρότερα μέτρα που έρχονται από όποια κυβέρνηση εκλεγεί, η Ελπίδα Παντελάκη κάλεσε τους εργαζόμενους να μην έχουν αυταπάτες. Να απεγκλωβιστούν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αλλά και να μη σκορπίσουν τη ψήφο τους στα κόμματα αυτά που είναι πιστά στον ευρωμονόδρομο. «Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, το κεφάλαιο δεν παραιτείται από τα δικαιώματά του», τόνισε και για να έρθουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους, πρέπει «να αλλάξει η τάξη στην εξουσία».

«Είτε κεντροαριστερό, είτε κεντροδεξιό σχήμα μετά τις εκλογές, ξεκαθάρισε, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή με πρόγραμμα καθορισμένο και στα σημεία για 30 και πάνω χρόνια. Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να βρει τους εργαζόμενους απροετοίμαστους. Μη χάνουμε χρόνο για να ανακάμψει η κατάσταση. Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ που σηματοδοτεί την επόμενη μέρα. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που είναι αποτελεσματική την επόμενη των εκλογών και γιατί ανοίγει δρόμο για να πάρει ο λαός την εξουσία αλλά και γιατί δημιουργεί προϋποθέσεις ώστε να αναχαιτιστεί η επίθεση και να ανατραπεί αυτή η αντιλαϊκή πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ