Πέμπτη 26 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΚΚΕ, το μόνο κόμμα με συνέπεια απέναντι στο λαό

Γιώργος Β. Σολτάτος, περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Δυτική Ελλάδα

Θεωρώ πολιτικά αναγκαίο να ανακοινώσω την απόφασή μου για τη στήριξη στις εκλογές που θα γίνουν την 6η Μάη 2012 στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πολλοί.

Θα σταθώ όμως σε τρεις που θεωρώ βασικούς.

Ο πρώτος είναι ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που προσεγγίζει ξεκάθαρα τα θέματα της γενικότερης πολιτικής και προτείνει λύσεις που αποκλειστικά και κυρίαρχα αφορούν τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους νέους και τις νέες της χώρας μας.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που με οδήγησε και στην εκλογική συνεργασία στις βουλευτικές εκλογές του 2009.

Ο δεύτερος είναι ότι το ΚΚΕ, που η ιστορία του και οι αγώνες του είναι και γνωστοί και από κάθε έντιμο πολίτη αυτής της χώρας αναγνωρίζονται, είναι απαραίτητο να στηριχθεί συνειδητά, σήμερα που η αντικομουνιστική υστερία καλλιεργείται και στην Ελλάδα από γνωστά κέντρα που φοβούνται τη δράση του και με κάθε τρόπο προσπαθούν να αμαυρώσουν τους αγώνες του και που η άνοδός του φοβίζει την άρχουσα τάξη όχι μόνο της χώρας μας.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι είναι το μόνο κόμμα της χώρας που ξεκάθαρα ανέλυσε πολιτικά τους λόγους που επιβλήθηκαν τα πρόσφατα μέτρα στη χώρα μας και έχει ξεκάθαρη θέση για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από το λαό, δείχνοντας τους υπεύθυνους, χωρίς μισόλογα και χωρίς υπεκφυγές.

Καλώ όλους τους φίλους, συντρόφους και συναγωνιστές που χρόνια τώρα με κοινούς αγώνες παλέψαμε με ανιδιοτέλεια να στηρίξουμε όλοι μαζί το μοναδικό συνεπές Κόμμα, που αντανακλά και τη δικιά μας συνέπεια σε αρχές, θέσεις και αγώνες όλα αυτά τα χρόνια.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που θα λειτουργήσει θετικά για τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ