Τρίτη 24 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Με ψήφο στο ΚΚΕ τιμάμε Αντίσταση και ΔΣΕ

Με συμμετοχή πλήθους αντιστασιακών αγωνιστών, μαχητών του ΔΣΕ, φίλων και απογόνων της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» η προεκλογική σύσκεψη της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, όπου εκφράστηκε η αποφασιστικότητά τους να δραστηριοποιηθούν, ώστε κάθε ψήφος των αγωνιστών και των απογόνων τους, των οικογενειών τους και, γενικότερα, φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ να ενισχύσει το ΚΚΕ, που, εκτός των άλλων, είναι το Κόμμα οργανωτής, ψυχή, ραχοκοκαλιά της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Στη σύσκεψη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων, ενώ, εκτός των άλλων, παραβρέθηκε και η Βασιλική Αράπη - Καραγιάννη, επίσης, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χρ. Τσιντζιλώνης παρουσίασε κάλεσμα του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές, γιατί, όπως ανέφερε το κεντρικό σύνθημα, «Με ψήφο μας στο ΚΚΕ, τιμάμε την ΕΑΜική Αντίσταση και το ΔΣΕ». Στο κάλεσμα υπογραμμίζεται, ανάμεσα στα άλλα:

Δεν ξεχνάμε ότι: Το Επος της ΕΑΜικής Αντίστασης και ο ηρωικός αγώνας του ΔΣΕ γράφτηκαν με το αίμα και τις θυσίες των αγωνιστών της Αντίστασης και του ΔΣΕ. Οργανωτής, καθοδηγητής, ψυχή και ραχοκοκαλιά της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ήταν το ηρωικό ΚΚΕ. Είναι το Κόμμα που αγωνίστηκε και επέβαλε, τελικά, την αναγνώριση της Αντίστασης και του ΔΣΕ, πάλεψε για την αποκατάσταση - ηθική και υλική - των αγωνιστών και αγωνιστριών και συνεχίζει μέχρι σήμερα σταθερά να παλεύει γι' αυτό. Σήμερα το ΚΚΕ συνεχίζει τον αγώνα του για κοινωνικά λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στη βάρβαρη αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου της ΕΕ και του ΔΝΤ. Παλεύει για την οργάνωση των λαϊκών αγώνων, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που χρεοκοπεί τους εργάτες και τη λαϊκή οικογένεια.

Και το κάλεσμα καταλήγει: Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ με τα παραρτήματά μας σε όλη τη χώρα καλούμε όλους τους αντιστασιακούς αγωνιστές, τους φίλους και απογόνους τους και τις οικογένειές τους να τιμήσουν πραγματικά την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και τους ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ψηφίζοντας μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, έστω και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί του. Να εμπιστευτούν την ιστορική πείρα και διαδρομή και την ικανότητά του στην οργάνωση των λαϊκών αγώνων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τιμούν την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου (2017-11-16 00:00:00.0)
Κάλεσμα κινητοποίησης των αντιστασιακών (2014-12-25 00:00:00.0)
«Ο λαός μπορεί αν συνειδητοποιήσει τη δύναμή του» (2014-12-09 00:00:00.0)
«Συνάντηση» στη Νάουσα (2011-06-25 00:00:00.0)
«Συνάντηση» στη Νάουσα (2011-06-22 00:00:00.0)
Οι αγώνες της Αντίστασης συνεχίζονται πλάι στο ΚΚΕ (2005-01-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org