Σάββατο 21 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Προεκλογική σύσκεψη αντιστασιακών

Παναττική προεκλογική σύσκεψη των παραρτημάτων της Αττικής και αντιστασιακών αγωνιστών, απογόνων και φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, διοργανώνει σήμερα Σάββατο 21 Απρίλη, στις 10 το πρωί, στο θέατρο «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» (οδός Ακαδημίας), η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), ενόψει των εκλογών της 6ης Μάη. Στη σύσκεψη, όπου θα χαιρετίσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης, καλούνται να συμμετέχουν μαζικά οι συναγωνιστές και φίλοι της Αντίστασης, απόγονοι και επαναπατρισμένοι πρώην πολιτικοί πρόσφυγες.

Επίσης:

-- Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κοκκινιάς διοργανώνει σύσκεψη με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», την Τετάρτη 25 Απρίλη και ώρα 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Παραρτήματος (Κύπρου και Ηλιουπόλεως).

-- Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ), την Τετάρτη 25 Απρίλη και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον αγωνιστή εκπαιδευτικό και μέλος της ΠΕΑΦΕ Γιώργο Μωραΐτη. Ενόψει των εκλογών της 6ης Μάη, θα ακολουθήσει πολιτική σύσκεψη και συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ