Παρασκευή 20 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
Ψήφος αντίστασης και προοπτικής

Στη Δημοτική Αστυνομία και στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Λάρισας περιόδευαν και μίλησαν, χτες, οι Γ. Λαμπρούλης και Κική Θεοδώρου, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Λάρισα. Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχθηκαν τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα που προκάλεσε και προκαλεί η συνεχιζόμενη επίθεση κυβέρνησης - τρόικας - ΕΕ προκειμένου να φορτωθεί η καπιταλιστική κρίση στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

Οι υποψήφιοι του Κόμματος ανέπτυξαν την πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μονομερή διαγραφή του χρέους με κοινωνικοποίηση των βασικών και συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, με λαϊκή εξουσία και οικονομία. Το ΚΚΕ - τόνισαν - δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μετεκλογικά κυβερνητικά σχήματα, όποιας απόχρωσης και αν είναι, συμπράττοντας στην επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, για να σωθούν τα κέρδη του.

Ζητά την ψήφο των εργαζομένων για να δυναμώσει και να χρησιμοποιήσει αυτήν τη δύναμη για την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, να δυναμώσει το ρεύμα ανατροπής της τάξης που είναι στην εξουσία, να συγκροτηθεί το μέτωπο της εργατικής τάξης, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων που θα βάλει πλώρη για μια άλλη εξουσία, την εξουσία της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ