Τετάρτη 18 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ σε όλη την επικράτεια

Από τους συνολικά 424 υποψήφιους, οι 212 συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνδυασμούς του ΚΚΕ, δηλαδή το 50%. Τα ψηφοδέλτια απαρτίζονται από εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές, συνταξιούχους

Motion Team

  • Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος (ΠΑΜΕ), του κινήματος των μικρομεσαίων αγροτών (ΠΑΣΥ), του κινήματος των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), γυναίκες - μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, νεολαίοι αγωνιστές (ΜΑΣ), στελέχη του κινήματος των εκπαιδευτικών, του κινήματος των γονιών, του κινήματος κατά του πολέμου, του κινήματος για τον πολιτισμό, για την προστασία του περιβάλλοντος και εκλεγμένοι στην Τοπική Διοίκηση.
  • Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του, να οργώσουν όλη την Ελλάδα, πρωταρχικά τους τόπους δουλειάς, για να φτάσει το ψηφοδέλτιο και η φωνή του Κόμματος σε κάθε εργαζόμενο, φτωχό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας. Να δοθεί η μάχη των εκλογών με πείσμα, αισιοδοξία, μαχητικότητα, για ένα αποφασιστικά ενισχυμένο ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  11   -   17

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org