Τετάρτη 4 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αδειάζει η κλεψύδρα

Από Παρασκευή, Τετάρτη και αν... Η αντίστροφη μέτρηση για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση της ΑΕΚ (και τυπικά) ολοκληρώνεται σήμερα. Οπως έχει ενημερώσει η UEFA είναι η τελευταία διορία αποστολής (μέσω της ΕΠΟ) πλήρους φακέλου. Αλλιώς τίθεται σε εφαρμογή η απόφαση μονοετούς αποκλεισμού και προστίμου (150.000 ευρώ).

Οι διοικούντες (ή πιο σωστά μέρος αυτών) της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος (ευελπιστώντας το ίδιο να συμβεί και με τις ευθύνες;) σε Εφορία, ΙΚΑ και υπουργείο Οικονομίας. Από την Παρασκευή ισχυρίζονταν ότι -υποτίθεται πως- είχε επιτευχθεί συμφωνία και Δευτέρα θα παραλάμβαναν τα απαραίτητα (και για την αδειοδότηση) έγγραφα. Η Δευτέρα έγινε Τρίτη και η Τρίτη, Τετάρτη.

Επιπλέον -κατά σύμπτωση;- από χθες το απόγευμα άρχισαν ξανά οι... ψίθυροι περί υποβολής παραίτησης του ΔΣ (αν/όταν τελεσιδικήσει η τιμωρία). Αν πραγματοποιηθεί, θεωρείται "μονόδρομος" ο ορισμός διοίκησης από το Πρωτοδικείο. Προοπτική η οποία, κατά πολλούς, είναι επιδιωκόμενη από κάποιους «σωτήρες» που θα διοριστούν χωρίς να τους βαραίνουν οι ευθύνες των χρεών.

  • Σήμερα εκδικάζεται η κύρια υπόθεση (ποινικό σκέλος) της αντιδικίας ΠΑΕ ΑΕΚ - οικογένειας Ψωμιάδη. Χθες πάντως απορρίφθηκε το αίτημα της εταιρείας για ασφαλιστικά μέτρα (δέσμευση περιουσίας) κατά πατέρα και παιδιών Ψωμιάδη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ