Πέμπτη 29 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Λοβέρδος

Καμάρωνε (!) ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος γιατί όπως έλεγε - τον θυμάστε; - οι περικοπές στην Υγεία και την Πρόνοια, βρίσκονται πιο μπροστά από την τρόικα και τα μνημόνια...

Με αυτόν τον τρόπο, όπως έλεγε - τον θυμάστε; - θα «γλίτωνε» τον ελληνικό λαό από τη σπατάλη και θα ξανάβαζε χρήματα στο δημόσιο σύστημα Υγείας...

Κι αφού «στέγνωσε» τους ανθρώπους σε βαθμό που να κόβουν τα φάρμακά τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τη συμμετοχή τους, αφού ισοπέδωσε ό,τι είχε απομείνει από Υγεία και Πρόνοια, ήρθε και το «κούρεμα» των Ασφαλιστικών Ταμείων και των λίγων καταθέσεων κάποιων νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδας για να τα διαλύσει πλήρως.

Αλλά, τώρα, ο κύριος υπουργός εξανίσταται με αυτό που συμβαίνει στα «κουρεμένα» νοσοκομεία και διαδίδει πως θα το «διορθώσει».

Αλλά μέχρι να το «διορθώσει», ο υφιστάμενός του υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης εξέδωσε την αδιανόητη εγκύκλιο για το χαράτσωμα των συντάξεων ακόμα και των ατόμων που χρίζουν ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης!

Μέχρι να το «διορθώσει», ο ίδιος ο Λοβέρδος, με χτεσινή επιστολή του προς τους αγροτικούς γιατρούς, τους τρομοκρατεί να κόψουν κι άλλα φάρμακα και να γίνουν συνένοχοι στη δολοφονική πολιτική σε βάρος ανήμπορων, ηλικιωμένων και απροστάτευτων ανθρώπων.

Ομως, ουδείς λόγος ανησυχίας: Μετά το νέο «έγκλημα» κατά των γερόντων και των ανήμπορων, θα έρθει πάλι ο Λοβέρδος και - όπως συνηθίζει - θα το... «διορθώσει».

Αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να στεναχωριέται ο κύριος υπουργός αν δεν καταφέρει να «διορθώσει» ό,τι έχει διαπράξει. Αλλωστε για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται ο άνθρωπος: Για εκείνα που διορθώνονται και για τα άλλα που... δεν διορθώνονται.

Η πολιτική αθλιότητα, δε, είναι - κατ' εξοχήν - από εκείνα που δεν διορθώνονται. Οπότε τι να σου κάνει ο κύριος υπουργός;...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ