Πέμπτη 15 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συλλαλητήριο στη Μαγνησία

Σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Πανεπιστημίου

Συλλαλητήριο αγωνιστικής συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στον πολυήμερο αγώνα των εργαζομένων στα δυο εργοστάσια του «Ομίλου Λεμονιά», ΜΕΚ και ΒΕΚ, αλλά και γενικότερα στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους κλάδους του μετάλλου και των τροφίμων, που γίνονται αυτό το διάστημα, οργανώνουν, σήμερα, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου του Βόλου, το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» και το Σωματείο Εργαζομένων στην «Κόκα - Κόλα». Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνει στους εργαζόμενους της περιοχής η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ.

Χτες, το συνδικάτο και το σωματείο έδωσαν συνέντευξη Τύπου για τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο, τονίζοντας την ανάγκη καλής οργάνωσης, συντονισμού και κλιμάκωσης των αγώνων.

Στο πλαίσιο αυτό, στη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσαν, χτες το μεσημέρι, το Συνδικάτο Μετάλλου, μαζί με την Εργοστασιακή Επιτροπή των εργαζομένων της ΜΕΚ και τον Σύνδεσμο Υπαλλήλων Εργατοτεχνιτών της ΒΕΚ, ανακοινώθηκε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα προετοιμάζεται Παμμαγνησιακή Απεργία στον κλάδο του μετάλλου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ