Παρασκευή 2 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών για δεύτερη μέρα, χτες, έκαναν κινητοποιήσεις σε εστιατόρια πανεπιστημίων της Αθήνας, «μπλοκάροντας» τις ταμειακές μηχανές και απαιτώντας δωρεάν σίτιση για όλους τους φοιτητές. Τέτοιες κινητοποιήσεις, έγιναν σε Φιλοσοφική, Φυσικομαθηματική, ΕΜ Πολυτεχνείο, ΑΣΟΕΕ και Γεωπονικό. Χαρακτηριστικό είναι πως στο Γεωπονικό δίνονται μόνο 600 κάρτες σίτισης, ενώ οι φοιτητές είναι 3.000! Οι δυνάμεις του ΜΑΣ, για τρίτη μέρα, έκαναν επίσης εξόρμηση μπροστά στην πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθήνας.

*** Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στις 11 το πρωί, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων και της μαθητικής κοινότητας του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, της ΣΕΑΑΝ, της ΕΣΚ - Τυφλών και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων. Κεντρικά αιτήματα είναι να ανακληθούν άμεσα όλες οι απολύσεις, να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους απλήρωτους συμβασιούχους και να απορροφηθούν όλοι ανεξαίρετα, χωρίς προϋποθέσεις, στο ΚΕΑΤ με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας.

*** Κινητοποιήσεις σε διοικητικές υπηρεσίες έχει αποφασίσει, για σήμερα, η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφορμή την εκδίκαση των προσφυγών για το νόμο - πλαίσιο στο Συμβούλιο της Επικρατείας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ