Παρασκευή 2 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σύσκεψη της «Πανεπιστημονικής» Μηχανικών

Η «Πανεπιστημονική» Μηχανικών και η Επιτροπή Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων Μηχανικών καλούν όλους τους αυτοαπασχολούμενους μηχανικούς σε σύσκεψη - συζήτηση σήμερα Παρασκευή, στις 18.30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ , Νίκης 4 (Σύνταγμα), 1ος όροφος για να απαιτήσουν τη λήψη άμεσων μέτρων προστασίας και ανακούφισης, για την οργάνωση της αγωνιστικής αντεπίθεσης των αυτοαπασχολούμενων μηχανικών, σε συντονισμό με τους άλλους αγωνιστικούς φορείς της λαϊκής συμμαχίας, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΠΑΜΕ και την «Πανεπιστημονική».

Το κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων Μηχανικών αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: «Ολα τα μέτρα που έχουν περάσει, αλλά και όσα προωθούν για το επόμενο διάστημα, οδηγούν στη συρρίκνωση των αυτοαπασχολούμενων μηχανικών ως βασική προϋπόθεση για τη συγκέντρωση μελετών και κατασκευών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στα χέρια μιας χούφτας μονοπωλίων». Και καταλήγει: «Μοναδική διέξοδος προοπτικής για τους αυτοαπασχολούμενους μηχανικούς βρίσκεται στο δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης. Μοναδική διέξοδος σήμερα που συμφέρει τους αυτοαπασχολούμενους μηχανικούς, την εργατική τάξη και τα πλατιά λαϊκά στρώματα είναι η αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση και η μονομερής διαγραφή του χρέους με εργατική - λαϊκή εξουσία, μαζί με την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων».

Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.dpk.tee.gr και στα τηλέφωνα 697.7595.910 και 694.6296.350.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ