Τρίτη 20 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΜΕ
Η μάχη συνεχίζεται

Με τους λαχνούς στα χέρια, φίλοι και στελέχη του ΠΑΜΕ δίνουν τη μάχη της οικονομικής του ενίσχυσης σε όλη την Ελλάδα

Σε όλη τη χώρα, στελέχη του ΠΑΜΕ απευθύνονται στους εργαζόμενους στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης του Μετώπου. Ενας είναι ο στόχος τους, να μη μείνει κανένας λαχνός αδιάθετος της κλήρωσης ενός αυτοκινήτου «NISSAN PRIMERA», προκειμένου να μπορέσει με καλύτερες δυνατότητες να δώσει το ΠΑΜΕ τη μάχη της ενημέρωσης και της συνακόλουθης αντίστασης σε όσα απεργάζονται σε βάρος των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης. Να σημειώσουμε ότι κερδίζει ο λαχνός που είναι αντίστοιχος του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης στις 3 του Απρίλη.

Στελέχη και φίλοι του ΠΑΜΕ οργώνουν τους χώρους δουλιάς, τα εργοστάσια και τα γιαπιά σε όλη την Ελλάδα και από τη μέχρι τώρα διακίνηση φαίνεται ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση των εργαζομένων. Πρωτοπόρες περιοχές μέχρι σήμερα στην οικονομική εξόρμηση είναι η Αθήνα, ο Πειραιάς, τα Τρίκαλα, η Ανατολική Στερεά και Εύβοια, η Βορειοδυτική Ελλάδα και ακολουθούν οι υπόλοιπες περιοχές.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, «ως ταξικός πόλος αντικειμενικά θα σηκώσει όλο το βάρος της απόκρουσης της επερχόμενης κυβερνητικής επίθεσης στην κοινωνική ασφάλιση, στην υγεία, στην παιδεία. Για να μπορέσει λοιπόν να ανταποκριθεί στα πρόσθετα καθήκοντα της οργάνωσης των αναγκαίων ταξικών αγώνων, απαιτούνται και αυξημένα οικονομικά μέσα. Εδώ επομένως, θα πρέπει ο καθένας να δει και τη δική του συμβολή, ενισχύοντας οικονομικά το ΠΑΜΕ και κύρια διακινώντας το λαχνό». Γι' αυτό το λόγο, σημειώνει, στο διάστημα που απομένει μέχρι την κλήρωση, απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη δράση ώστε να φτάσει η φωνή του ΠΑΜΕ σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε εργάτη στην πόλη και το χωριό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ