Σάββατο 17 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Συνάντηση με διανοούμενους και καλλιτέχνες

Απαραίτητη η συνεισφορά τους στην υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών. Συνάντηση τη Δευτέρα 19 Φλεβάρη στην αίθουσα Λογιστών

Οι φορείς της διανόησης και της τέχνης καλούνται σε συνάντηση γνωριμίας με τη «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη», ως αυτοί που μέσα από το δρόμο των ειδικών ευαισθησιών τους μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην υπόθεση της υπεράσπισης των, συστηματικά βαλλόμενων, δημοκρατικών ελευθεριών του ελληνικού λαού. Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα (Κάνιγγος 27, αίθουσα Λογιστών, 5ος όροφος).

Οι διανοητές μπορούν και οφείλουν να αναδείξουν μέσα από τη συστηματική επεξεργασία της πραγματικότητας τις αιτίες και τις προοπτικές μιας πολιτικής που επιδιώκει να καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατικού δικαιώματος στο όνομα της πάταξης της τρομοκρατίας. Οι καλλιτέχνες, από τη μεριά τους, απευθυνόμενοι σε ένα ευρύ λαϊκό κοινό, έχουν τη δυνατότητα να στηλιτεύουν την αθέατη πλευρά των πραγμάτων. Ενώ και οι δύο έχουν την ικανότητα να σταθούν πρωτοπόροι στο πλάι του ελληνικού λαού, όταν η ίδια τους η δράση προσανατολίζεται στην οργάνωση μιας πλατιάς και ενωτικής αντίδρασης για την ανατροπή κάθε μορφής «τρομοκρατικής» πολιτικής.

Μετατίθεται η εκδήλωση για τον «τρομονόμο»

Στα πλαίσια του αγώνα ενάντια στις δεδηλωμένες προθέσεις της κυβέρνησης να προωθήσει και να ψηφίσει στη Βουλή νόμο σχετικά με την «αντιμετώπιση της τρομοκρατίας», η Δημοκρατική Συσπείρωση είχε προγραμματίσει εκδήλωση για τις 22 Φλεβάρη, η οποία μετατίθεται για τις 5 Μάρτη στο Θέατρο Βεάκη (Στουρνάρα 52) στις 6 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ