Σάββατο 17 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΜΕ
Στόχος η διάθεση όλων των λαχνών

Σε όλη τη χώρα διεξάγεται η οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του ΠΑΜΕ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η σημαντική δουλιά της οικονομικής εξόρμησης του ΠΑΜΕ. Στόχος, να μη μείνει κανένας λαχνός αδιάθετος της κλήρωσης ενός αυτοκινήτου «NISSAN PRIMERA». Να σημειώσουμε ότι κερδίζει ο λαχνός που είναι αντίστοιχος του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης στις 3 του Απρίλη.

Στελέχη και φίλοι του ΠΑΜΕ, οργώνουν τους χώρους δουλιάς, τα εργοστάσια και τα γιαπιά σε όλη την Ελλάδα και από τη μέχρι τώρα διακίνηση φαίνεται ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση των εργαζομένων. Πρωτοπόρες περιοχές μέχρι σήμερα στην οικονομική εξόρμηση είναι, η Αθήνα, ο Πειραιάς, τα Τρίκαλα, η Ανατολική Στερεά και Εύβοια, η Βορειοδυτική Ελλάδα και ακολουθούν οι υπόλοιπες περιοχές.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, «ως ταξικός πόλος αντικειμενικά θα σηκώσει όλο το βάρος της απόκρουσης της επερχόμενης κυβερνητικής επίθεσης στην κοινωνική ασφάλιση, στην υγεία, στην παιδεία. Για να μπορέσει λοιπόν να ανταποκριθεί στα πρόσθετα καθήκοντα της οργάνωσης των αναγκαίων ταξικών αγώνων, απαιτούνται και αυξημένα οικονομικά μέσα. Εδώ επομένως, θα πρέπει ο καθένας να δει και τη δική του συμβολή ενισχύοντας οικονομικά το ΠΑΜΕ και κύρια διακινώντας το λαχνό». Γι' αυτό το λόγο σημειώνει, στο διάστημα που απομένει μέχρι την κλήρωση, απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη δράση ώστε να φτάσει η φωνή του ΠΑΜΕ σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε εργάτη στην πόλη και το χωριό.

  • Καινούριους αριθμούς τηλεφώνων απέκτησαν από χτες τα γραφεία του ΠΑΜΕ. Τα καινούρια τηλέφωνα είναι 3305.219, 3833.786, 3301.842 και 3301.847 ενώ ο αριθμός του φαξ είναι 3802.864.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ