Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΠΟΤ
Καλεί σε κορύφωση των αγώνων

Τα πανό του ΠΑΜΕ δε βεβηλώνουν το μνημείο. Η εμπορευματική παραχώρησή του από τους συγκυβερνώντες το βεβηλώνουν

Eurokinissi

Τα πανό του ΠΑΜΕ δε βεβηλώνουν το μνημείο. Η εμπορευματική παραχώρησή του από τους συγκυβερνώντες το βεβηλώνουν
Τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό «που συμμετείχαν στις δυναμικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, τις προηγούμενες μέρες, και βροντοφώναξαν με τους χιλιάδες διαδηλωτές των ταξικών δυνάμεων ένα ηχηρό "Οχι" στο Μνημόνιο - σφαγείο, προκαλώντας τη μέγιστη συγκίνηση», χαιρετίζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή ΠΑΜΕ στο υπουργείο Πολιτισμού - Τουρισμού.

Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ «στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα για κορύφωση των αγώνων μας στο μέλλον και καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία στο ΥΠΠΟΤ να αντισταθούν στην αντιλαϊκή επίθεση που αφανίζει και τον πολιτισμό, καθιστώντας μας "αναλώσιμους" και "φθηνή εργατική δύναμη" προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας».

Επίσης καταγγέλλει την ανακοίνωση του τομέα Πολιτισμού της ΝΔ, με την οποία «η ανάρτηση πανό του ΚΚΕ στην Ακρόπολη», το Σάββατο 11/2/2012, χαρακτηρίζεται ως «...επαναλαμβανόμενο απαράδεκτο φαινόμενο εκμετάλλευσης των μνημείων μας για κομματική προβολή»!!!

Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ στο ΥΠΠΟΤ θεωρεί ότι «οι ανακοινώσεις αυτές αποτελούν, τουλάχιστον, πρόκληση, όταν το ίδιο το ΥΠΠΟΤ παραχωρεί τα μνημεία της χώρας σε ιδιώτες για διαφημιστικές καμπάνιες και κινηματογραφικά θεάματα» και υπογραμμίζει: «Το μήνυμα για αντίσταση κατά των μονοπωλίων δεν προκαλεί δυσφήμηση για τη χώρα μας. Αντίθετα, είναι ένα μήνυμα περηφάνιας, ανάτασης και ξεσηκωμού, που ταξιδεύει από ένα μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης προς όλους τους λαούς της Ευρώπης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ