Παρασκευή 27 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει συζήτηση στο Περιστέρι, με θέμα «Ολη η Ελλάδα να γίνει μια Χαλυβουργία», το Σάββατο 28 Γενάρη, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ. Ομιλητής ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Νοτίου Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στην Καλλιθέα, με τη θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο από τη θεατρική ομάδα των Οργανώσεων Βάσης Καλλιθέας της ΚΝΕ, το Σάββατο 28 Γενάρη, 8 μ.μ., στον κινηματογράφο «Καλυψώ» (Καλυψούς και Γρ. Λαμπράκη).
  • Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Πειραιά και Νότιου Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνουν τον τέταρτο ιστορικό περίπατο της ΚΝΕ, για μαθητές γυμνασίων, την Κυριακή 12 Φλεβάρη, στην Καλλιθέα. Ο περίπατος είναι αφιερωμένος στον κομματικό - επαναστατικό Τύπο και οι μαθητές που θα συμμετάσχουν θα περιηγηθούν στο χώρο όπου έχει τοποθετηθεί η τιμητική πλακέτα για τον Ν. Βαβούδη και στο παράνομο τυπογραφείο του ΚΚΕ στα χρόνια της Κατοχής. Ως βιβλιογραφία προτείνεται η έκδοση του «Οδηγητή»: «Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος». Για πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις τοπικές οργανώσεις της ΚΝΕ και στο τηλέφωνο 210.9578.779.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ