Τρίτη 24 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» για την καπιταλιστική κρίση, την Τετάρτη 25 Γενάρη, 1 μ.μ., στην ΑΣΟΕΕ. Ομιλητής ο Χρήστος Μπαλωμένος, συνεργάτης της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει αντίστοιχη βιβλιοπαρουσίαση την Πέμπτη 26 Γενάρη, 12 το μεσημέρι, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ομιλητής ο Τάσος Τραβασάρος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει συζήτηση στο Περιστέρι, με θέμα «Ολη η Ελλάδα να γίνει μια Χαλυβουργία», το Σάββατο 28 Γενάρη, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ. Ομιλητής Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Νοτίου Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στην Καλλιθέα, με τη θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο από τη θεατρική ομάδα των Οργανώσεων Βάσης Καλλιθέας της ΚΝΕ, το Σάββατο 28 Γενάρη, 8 μ.μ., στον κινηματογράφο «Καλυψώ» (Καλυψούς και Γρ. Λαμπράκη).

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org