Σάββατο 14 Γενάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Κυριακή

  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Κεντρικού Τομέα της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι με φαγητό, κρασί, χορό, με δημοτική παραδοσιακή μουσική από τον Πετρο-Λούκα Χαλκιά, ικαριώτικα και νησιώτικα τραγούδια από τους «Περιμπαίχτες» και αφιέρωμα στο λαϊκό ρεμπέτικο τραγούδι από τον Γιάννη Λεμπέση. Το γλέντι θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» (Δ12) στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.
  • Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, τις συνέπειές τους στη λαϊκή οικογένεια και την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, ενάντια στη φοροεπιδρομή, τα χαράτσια κλπ., στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον». Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ καλούν στη θεατρική παράσταση με την κωμωδία «Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο, από τη θεατρική ομάδα των ΟΒ Καλλιθέας της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Καλυψώ» (Καλυψούς και Γρηγορίου Λαμπράκη, Καλλιθέα).

Τη Δευτέρα 16/12

  • Η Βέρα Νικολαίδου, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 6 π.μ. στις υπηρεσίες πρασίνου και στα συνεργεία του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη.

Την Τετάρτη 18/1

  • Εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις σε Υγεία - Πρόνοια και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ξανθίπειον». Θα μιλήσει ο Νίκος Φακιρίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 22/1

  • Η Δυτική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Πετρούπολης (Κωνσταντινουπόλεως και Βουτσαλή) στις 7 μ.μ.

Τη Δευτέρα 23/1

  • Η Νοτιοδυτική Αχτίδα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στο επαναστατικό τραγούδι στις 8 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ