Σάββατο 7 Γενάρη 2012 - Κυριακή 8 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά «Λευκός Πύργος 2011», ολοκληρώνονται όλα τα τουρνουά που είναι ενσωματωμένα σ' αυτό (22ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αντρών, 15ο Ανοιχτό Γυναικών, «Ικαρος 2012», «Ανοιχτό Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης» και το αντίστοιχο 10ο Χριστουγεννιάτικο Κύπελλο ΕΣΣΝ Θεσ/κης - Χαλκιδικής).

Οι αγώνες διεξάγονται στην οδό Ζαχ. Παπαντωνίου 14 και Ευριπίδου γωνία, δίπλα στο πάρκο Κηφισιάς και διοργανωτές είναι η ΕΣΣ Νομών Θεσ/κης - Χαλκιδικής.

ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ, αναδείχθηκαν για μια ακόμα φορά, η ωφελιμότητα και η χρησιμότητα του πνευματικού αθλήματος. Σε μια προσπάθεια διεξόδου και επανένταξης - παράλληλα και με άλλες δραστηριότητες - 26 κρατούμενοι, μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου του ΕΚΚ Νέων Αυλώνα, έλαβαν μέρος σ' ένα ισχυρό και μαχητικό τουρνουά, η σοβαρότητα και το ενδιαφέρον του οποίου κατέπληξαν τους παρευρισκόμενους και έμπειρους σκακιστές.

Νικητής αναδείχθηκε με 6 β. σε 7 αγώνες ο μαθητής Σούλα Ε. (Αλβανία), δεύτερος - τρίτος οι Μιράβα και Αχμεντίν (Αφγανιστάν) από 5,5 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ