Σάββατο 24 Δεκέμβρη 2011 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις της ΚΝΕ

Βιβλιοπαρουσιάσεις εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» διοργανώνει η ΚΝΕ την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη.

Την Τετάρτη 28 Δεκέμβρη

Θα παρουσιαστεί «Το γαλάζιο τετράδιο» στις παρακάτω εκδηλώσεις, στις 7 το απόγευμα:

  • Στο Συνδικάτο Οικοδόμων Περιστερίου, σε εκδήλωση της Nομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικού Τομέα Αττικής, από τον Νίκο Καραγιάννη, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δυτικού Τομέα.
  • Στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων, σε εκδήλωση των Κλαδικών Οργανώσεων Αττικής, από τον Φάνη Παρρή, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στα γραφεία του ΚΚΕ στο Βύρωνα, σε εκδήλωση των Τομεακών Οργανώσεων Φυσικομαθηματικής, Φιλοσοφικής, Πολυτεχνείου και Σχολών Υγείας, από τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στα γραφεία του ΚΚΕ στον Πειραιά (πλατεία Κοραή), σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΤΕΙ και των Τομεακών Οργανώσεων Παντείου, Πανεπιστημίου Πειραιά, Νομικής, Γεωπονικού και ΑΣΟΕΕ, από τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
Την Πέμπτη 29 Δεκέμβρη
  • Στις 6.30 το απόγευμα στο πατάρι της «Σύγχρονης Εποχής», σε εκδήλωση των Μαθητικών Οργανώσεων Κεντρικού Τομέα, θα παρουσιαστεί «Το γαλάζιο τετράδιο», από τον Κώστα Μπορμπότη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Βύρωνα, σε εκδήλωση των Τομεακών Οργανώσεων Φυσικομαθηματικής, Φιλοσοφικής, Πολυτεχνείου και Σχολών Υγείας, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ο βασιλιάς άνθρακας», από τον Σταύρο Σκουλλή, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του ΚΚΕ στον Πειραιά (πλατεία Κοραή), σε εκδήλωση των Νομαρχιακών Οργανώσεων Πειραιά και ΤΕΙ και των Τομεακών Οργανώσεων Παντείου, Πανεπιστημίου Πειραιά, Νομικής, Γεωπονικού και ΑΣΟΕΕ, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, από τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ