Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη μνήμη αγωνιστών

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου, πατέρα και παππού, του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, προσφέρουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ που ήταν όλη του η ζωή, 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Η οικογένεια Δ. Κηπουρού

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΟΝΤΑΡΑ, στα οχτώ χρόνια από το θάνατό του, τα παιδιά και η γυναίκα του, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ

***

Στη μνήμη των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΗΡΑΚΛΗ και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από το Γερακάρι Καλαμπάκας, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 20 ευρώ,

Η αδελφή τους, Αφροδίτη Νταή

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, και στη μνήμη του αδελφού μου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΕΣΤΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΟΒ Κέντρου Κοκκινιάς.

Ουρανία Κοντογιώργου

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΛΟΥΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ που διώχτηκε φυλακίστηκε, καταδικάστηκε σε θάνατο ως μέλος του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Καβάλας.

Η σύζυγος, Μαρία

***

ΦΩΤ.

Ο σύντροφος Συγούρος Διονύσης προσφέρει στη μνήμη του γιου του, σ. ΣΥΓΟΥΡΟΥ ΝΙΚΟΥ, μέσω ΚΟΒ Γαλάρου, 400 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του κόμματος.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, καπνεργάτη από την Καβάλα, με ακλόνητη πίστη στο ΚΚΕ και το σοσιαλισμό ως το τέλος της ζωής του, προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καβάλας.

Γιώργος Κοντογεωργίου

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΡΚΙΝΗ (καπετάν Στρυμόνας), αγωνιστή της Εθικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που σε όλη του τη ζωή πολέμησε στο πλευρό του ΚΚΕ, ως μέλος της ΟΚΝΕ από το 1939, από τους πρώτους που στελέχωσαν τις ανταρτοομάδες της Χαλκιδικής με δράση σε όλη την Αν. Μακεδονία-Θράκη στην περίοδο της Εθνικής Αντίστασης και στο ΔΣΕ. Φυλακίστηκε, βασανίστηκε, δικάστηκε για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Εξορίστηκε στη Γυάρο κατά την επταετία. Συνέχισε τον αγώνα του από κάθε μετερίζι σαν απλός στρατιώτης.

ΚΟΝΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΝΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Στη μνήμη του, οι κόρες του, Βικτώρια και Δήμητρα, προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 40 ευρώ, μέσω της Νομ. Οργάνωσης Καβάλας.


Λουκάς Σωτηρίου
Λουκάς Σωτηρίου

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΙΡΚΙΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΙΡΚΙΝΗΣ

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org