Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης

Σήμερα Σάββατο
  • Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο Σοσιαλισμός είναι το μέλλον! Συμπεράσματα και διδάγματα με αφορμή τα 20 χρόνια από τις ανατροπές», στις 7 μ.μ., στο περίπτερο 8 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μενιδίου Φυλής της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Δεκέμβρης 1944. Η ηρωική μάχη του λαού της Αθήνας 67 χρόνια μετά. Διδάγματα για τη σύγχρονη επαναστατική πάλη», στις 6 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο στο Αγρίνιο, αφιερωμένο στους 120 εκτελεσθέντες αγωνιστές από τους Γερμανούς το 1944, στις 4 μ.μ. από τον παλιό σταθμό τρένου.
Αύριο Κυριακή
  • Η ΟΒ Βιομηχανίας και η ΟΒ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αττικής ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Λάρκο 1977 - 110 μέρες αλύγιστης ταξικής πάλης», στις 7.30 μ.μ., στο Στέκι Νεολαίας και Εργαζομένων (Πατησίων 252). Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Λακωνίας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο στο χώρο δράσης του ΔΣΕ στην περιοχή της Μεγάλης Λαγκάδας (εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης). Θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία στις 12 το μεσημέρι στο πολιτιστικό κέντρο (παλιό δημοτικό σχολειό). Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 9 π.μ. στο Μουσείο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986884041.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο σε δρόμους και συνοικίες της Καλαμάτας, που συνδέονται με την Ιστορία του ΚΚΕ και του επαναστατικού κινήματος. Εκκίνηση στις 11 π.μ., από την πλατεία Υπαπαντής.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ και η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ διοργανώνουν γιορτή για παιδιά και γονείς, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του μορφωτικού συλλόγου, στην Καλαμάτα. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Αφήγηση ενός αστείου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού για μικρά και μεγάλα παιδιά, παιδικό εργαστήρι μουσικών οργάνων και χριστουγεννιάτικο μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, διοργανώνει γιορτινή εκδήλωση για παιδιά, στο Αγρίνιο, στο στέκι του Εργατικού Κέντρου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Η είσοδος είναι δωρεάν και η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή ταινίας κινουμένων σχεδίων, αφήγηση παραμυθιού, χριστουγεννιάτικα έθιμα και κάλαντα, εργαστήρι χειροτεχνίας, μουσικά δρώμενα.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ, προβάλλει την ταινία «Τα χρόνια της θύελλας», στη 1.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ