Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Φαντάροι απ' το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων(Κ.Ε.ΤΘ) προσφέρουν από το υστέρημά τους, το ποσό των 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ.

***

Ο σ. Ανδρέας Τσακός από τη Χαλκίδα, στη μνήμη του Νίκου Λάλου, που χάθηκε άδικα και τόσο πρόωρα, προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟ Χαλκίδας - Θήβας - Οινοφύτων, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Ανταποκρινόμενος και φέτος στο κάλεσμα του Κόμματος για οικονομική ενίσχυση, σας στέλνω αυτό το μικρό ποσό των 150 ευρώ ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με τη στρατηγική του, την τακτική και την πολιτική συμμαχιών του, τις διεθνείς πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, καθώς και με τις αναλύσεις και τις επεξεργασίες του, παραμένει προς τιμήν του, ένα συνεπές μαρξιστικό - λενινιστικό κόμμα, σε αντίθεση με αρκετά άλλα, τα οποία, ειδικά μετά τη διάλυση του σοσιαλισμού, μεταλλάχθηκαν και «εκσυγχρονίστηκαν». Είναι ενδεικτικό πιστεύω, το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» μια μέρα μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης, που καλούσε τους κομμουνιστές να κρατήσουν ψηλά τη σημαία με το σφυροδρέπανο. Ενισχύοντας, η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της και το ΚΚΕ συμβάλλουν, παράλληλα, στην ενίσχυση της υπόθεσης της παγκόσμιας εργατικής τάξης.

Συντροφικά, Σάββας Μιχαήλ, φοιτητής, Λευκωσία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ